3D TEKENING VOOR BADKAMER

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening voor badkamer

Wilt u een 3D tekening voor badkamer laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Onze specialisten laten u graag zien hoe uw droombadkamer ingericht kan worden, geheel volgens uw wensen en eisen. Zo heeft u vooraf al een beeld van hoe uw badkamer er uit komt te zien! Daarnaast is een ontwerp laten maken bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Genoeg reden om een afspraak te maken of online uw specificaties in te vullen.

Bekijk samen met ons wat er allemaal mogelijk is

Een badkamer inrichten is vaak een lastige klus. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw toekomstige badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen en behoeften. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen over uw badkamer vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op over 3D tekening voor badkamer

Heeft u nog vragen over het badkamer indelen 3D, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Graag vertellen we u meer over wat u kunt verwachten bij het maken van een 3D ontwerp van uw badkamer. Ook hebben wij voldoende kennis en ervaring in huis om u te adviseren over de juiste producten, kleuren en materialen.

Afspraak maken in de showroom