BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening maken badkamer

Wilt u een 3D tekening maken badkamer? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben ontwerpers in dienst, die in een 3D tool een ontwerp maken van uw droombadkamer. Zo kunt u vooraf alvast een kijkje nemen en weet u hoe het eindresultaat er uit komt te zien! Een ontwerp maken is gratis en vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Genoeg reden dus om een afspraak in te plannen in één van onze filialen, of onze ontwerpers via de gegevens die u online invult aan het werk te zetten!

3D tekening maken badkamer – Sani-Dump

Een 3D badkamer ontwerp laten maken gaat in 3 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaat op de afgesproken datum één van onze specialisten met u om tafel zitten om uw wensen door te spreken, en uiteraard ook passend advies te geven. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk te ontwerpen. Na het ontwerp lichten we deze ook graag toe, zodat we er zeker van zijn dat u er geen vragen meer over heeft.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact opnemen

Sani-Dump is specialist op het gebied van Sanitair en Tegels. Daarom hebben wij voldoende kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden. Ook geven we graag advies over de juiste keuzes voor in uw badkamer. Heeft u vragen over het laten maken van een 3D ontwerp, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u verder!

Afspraak maken in de showroom