3D BADKAMER ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening badkamer

Sani-Dump neemt graag alle zorg uit handen. Gaat u een nieuwe badkamer aanschaffen? Dan staan wij van ontwerp tot montage voor u klaar. Ter inspiratie tonen we voorbeelden van alle mogelijkheden op badkamergebied en onze adviseurs helpen u graag bij het ontwerp van uw droombadkamer. Wij maken voor u een 3D tekening badkamer.  Wilt u liever eerst zelf op uw gemak ideeën opdoen en nadenken over de perfecte indeling, het materiaalgebruik en de sfeer van uw badkamerruimte? U kunt daarom ook een showroom afspraak maken.

Heeft u nog helemaal geen idee van wat u mooi vindt? Dan kunt u zich uiteraard ook eerst laten inspireren door het aanbod van badkamers op de Sani-Dump collectiepagina. Hier vindt u tal van voorbeelden en stijlen: van romantische tot moderne badkamers en van functionele badkamers tot een combinatie van allerlei stijlen. Deze voorbeelden dienen puur ter inspiratie: u kiest zelf de stijl die bij u past en maakt de ruimte compleet met persoonlijke accessoires.

Sani-Dump 3D tekening badkamer

Met 35 megastores is Sani-Dump de grootste en snelst groeiende zelfstandige sanitair winkel van Nederland. Met ruim 21 jaar zijn we dé aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals: Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. Betaalbare luxe, zoals wij zelf zeggen. Onze slogan luidt dan ook als volgt: Geen restpartijen of dumpzaak, maar… alle A-merken tegen de laagste prijzen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Bezoek de showroom!

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een passende 3D tekening badkamer. Maak een afspraak in de showroom:

Afspraak maken in de showroom