BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening badkamer zelf maken

Wilt u een 3D tekening badkamer zelf maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn uw specialist op het gebied van sanitair en tegels, en hebben een team van specialisten voor u klaar staan die uw droombadkamer graag in 3D aan u laten zien. Een 3D tekening samen met ons maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

Maak direct een afspraak om langs te komen of vul de gegevens online in!

3D tekening badkamer zelf maken met Sani-Dump

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder bij het uitzoeken van uw nieuwe droombadkamer. Ook zijn we in staat om advies te geven over de beste opties, dankzij onze jarenlange kennis en ervaring. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom