3D TEKENING BADKAMER ONLINE

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening badkamer online

Wilt u een 3d tekening badkamer online laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij hebben de geschikte ontwerpers in dienst, die door middel van een 3D tool een ontwerp kunnen maken van uw droombadkamer. Hierdoor kunt u van te voren al een kijkje nemen en weet u hoe het eindresultaat van uw badkamer er uit komt te zien.

Een ontwerp laten maken door Sani-Dump kan geheel gratis en vrijblijvend, bij ons zit u nergens aan vast. Genoeg reden dus om een afspraak in te plannen in één van onze showrooms. Natuurlijk kunt u het 3D ontwerp ook online invullen, zodat onze medewerkers direct voor u aan de slag kunnen gaan.

Een gratis 3D tekening badkamer online in drie stappen

Een 3D badkamer ontwerp laten maken gaat in 3 eenvoudige stappen. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen, zodat we tijd voor u vrij kunnen maken. Vervolgens gaat op de afgesproken datum één van onze specialisten met u om tafel zitten om uw wensen door te spreken, en uiteraard ook passend advies te geven. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw droombadkamer zo gedetailleerd mogelijk te ontwerpen. Na het ontwerp lichten we deze ook graag toe, zodat we er zeker van zijn dat u er geen vragen meer over heeft.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op via de website! Onze medewerkers staan altijd voor u klaar met een passende 3D tekening badkamer. Maak een afspraak in de showroom:

Afspraak maken in de showroom