BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D tekening badkamer maken

Wilt u graag een 3D tekening badkamer maken? Dan bent u bij Sani-Dump in goede handen. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening, waarin uw wensen en eisen centraal staan. Hierdoor kunt u vooraf alvast zien wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn, want wij snappen heel goed dat dat lastig is met zoveel verschillende keuzes. Een 3D tekening door ons laten maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

3D tekening badkamer maken bij Sani-Dump

Een 3D tekening laten ontwerpen bij Sani-Dump is een heel eenvoudig proces. Allereerst maakt u een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Vervolgens plannen wij op het gewenste moment tijd voor u vrij, zodat we uitgebreid in gesprek kunnen over uw wensen en ook advies kunnen geven over de beste mogelijkheden. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een zo persoonlijk mogelijke tekening te maken, die we achteraf graag nog even toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u daarvoor niet in de gelegenheid? Ook dan kunnen wij u gewoon helpen. Vul uw gegevens online in, zodat onze ontwerpers met deze informatie aan de slag kunnen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven ook graag advies over de mogelijkheden voor uw badkamer. Dankzij onze ervaring weten we precies wat op dit moment de nieuwste trends, mooiste kleuren of de beste indelingen voor uw badkamer zijn en dit geven we graag door aan onze klanten. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom