BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D planner badkamer

Bent u op zoek naar een 3D planner badkamer? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij maken 3D tekeningen zodat u uw badkamer al kunt bewonderen, nog voor deze überhaupt af is. Maak online een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen bij u in de buurt. Onze medewerkers maken dan tijd vrij om uitgebreid uw wensen en eisen te bespreken, waarna we aan de slag gaan om een zo gedetailleerd mogelijke tekening voor u te maken. Heeft u geen tijd om langs te komen? Ook dan kunnen we voor u aan het werk. Vul de gegevens van de badkamer, samen met uwe wensen, online in en onze ontwerpers kunnen beginnen.

3D planner badkamer

Wij snappen heel goed dat u bij het uitzoeken van uw nieuwe badkamer soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel verschillende soorten stijlen, kleuren, materialen en afmetingen mogelijk! Om u toch vooraf een beeld te kunnen geven van hoe het er uit kan komen te zien, gaan we graag met u in gesprek om uw wensen en eisen op papier te zetten, waarna wij een zo persoonlijk mogelijke 3D tekening kunnen maken. Een 3D ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken en langs komen bij ons in de vestiging, of de gegevens online invullen als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Advies nodig?

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we niet alleen in staat om de mooiste badkamers te realiseren, maar geven we ook graag advies. Wij weten als geen ander wat de nieuwste trends, mooiste materialen en de beste indelingen zijn. Dit bespreken we graag met u, zodat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw badkamer! Neem gerust contact met ons op bij vragen of voor advies.

Afspraak maken in de showroom