BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D ontwerp badkamer

Wilt u graag een 3D badkamerontwerp laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Onze specialisten gaan graag met u om tafel om uw wensen en ideeën door te spreken, zodat we een zo persoonlijk mogelijk badkamer ontwerp voor u kunnen maken. Een ontwerp laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast!

Wilt u uw droombadkamer laten ontwerpen door onze specialisten? Maak dan een afspraak of vul alle gegevens online in.

3D ontwerp badkamer laten maken door Sani-Dump

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen, of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Sani-Dump is specialist op het gebied van Sanitair en Tegels. Daarom hebben wij voldoende kennis in huis om al uw vragen te beantwoorden. Ook geven we graag advies over de juiste keuzes voor in uw badkamer. Heeft u vragen over het laten maken van een 3D ontwerp, of over onze producten? Neem dan contact met ons op. Graag helpen wij u verder!

Afspraak maken in de showroom