3D ONTWERP BADKAMER GRATIS

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D ontwerp badkamer gratis

Zoekt u naar een 3D ontwerp badkamer gratis? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij maken een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening, waarin uw wensen en eisen centraal staan. Hierdoor kunt u vooraf alvast zien wat de mogelijkheden voor uw badkamer zijn, want wij snappen heel goed dat dat lastig is met zoveel verschillende keuzes. Een 3D tekening door ons laten maken is geheel gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast. Genoeg redenen dus om een afspraak te maken in één van onze vestigingen of de gegevens van uw badkamer online in te vullen!

Heeft u vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Geef al uw wensen door en wij maken het perfect ontwerp!

Een badkamer inrichten is vaak lastiger dan gedacht. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende soorten tegels, kleuren, meubels en modellen dat we heel goed begrijpen dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Graag laten wij door middel van een 3D ontwerp aan u zien wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer. Uiteraard houden we altijd rekening met uw wensen. Vooraf gaan we namelijk met u in gesprek om al uw wensen en eisen over het ontwerp vast te stellen.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of gaat dat niet makkelijk? Dan kunt u uw specificaties en wensen ook online aan ons doorgeven. Onze ontwerpers gaan dan met deze gegevens aan de slag om uw droombadkamer te ontwerpen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Meer informatie over 3D ontwerp badkamer gratis

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven ook graag advies over de mogelijkheden voor uw badkamer.

Dankzij onze ervaring weten we precies wat op dit moment de nieuwste trends, mooiste kleuren of de beste indelingen voor uw badkamer zijn en dit geven we graag door aan onze klanten. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom