BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D model badkamer maken

Wilt u graag een 3D model badkamer maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels en helpen u graag bij het vinden van de ideale badkamer. We streven er namelijk naar om onze klanten zo lang mogelijk te kunnen laten genieten van hun nieuwe sanitair. Daarom geven we ook de mogelijkheid, om gratis en vrijblijvend een 3D tekening te laten opstellen, zodat u vooraf alvast een beeld krijgt van hoe uw badkamer er uit komt te zien. U kunt hiervoor een afspraak maken in één van onze vestigingen, dan bespreken we de mogelijkheden door en gaan onze ontwerpers voor u aan de slag, of u vult de gegevens online in als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

3D model badkamer maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren expert op het gebied van sanitair en tegels. We hebben inmiddels een mooi assortiment opgebouwd, met toonaangevende merken als Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. U weet dus zeker dat u bij ons de beste kwaliteit krijgt, maar dan wel tegen absolute bodemprijzen! Wij willen namelijk dat er voor elk budget een badkamer in te richten is, die past bij uw wensen. Daarom hebben wij de producten in verschillende prijsklassen ingedeeld. Onze voorraden houden wij bewust erg ruim, zodat u nooit lang hoeft te wachten tot een product beschikbaar is om mee te nemen.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Kom langs!

We hebben door het hele land ruim opgestelde showrooms, dus er zit altijd een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt. Kom gerust langs om de producten in het echt te kunnen bekijken en om advies te vragen aan onze medewerkers. We helpen u graag verder zodat u straks kunt gaan genieten van uw droombadkamer!

Afspraak maken in de showroom