3D BADKAMER ONTWERP

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamers ontwerpen

Wilt u graag 3D badkamers ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten die in staat zijn een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening van uw toekomstige badkamer te maken. Zo kunt u vooraf alvast een kijkje nemen, nog zonder dat u de materialen heeft ingekocht! Een 3D tekening laten maken is bij ons geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit en er geen kosten aan verbonden zijn. Genoeg reden dus om een afspraak bij ons te maken of uw gegevens online in te vullen!

3D badkamers ontwerpen met Sani-Dump

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat wij kunnen betekenen of heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D badkamerontwerp? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en staan u graag te woord. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring kunnen we ook advies geven over de juiste keuzes, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer! Natuurlijk is het ook mogelijk om langs te komen in één van onze vestigingen, dan staan onze verkoopmedewerkers u te woord.

Afspraak maken in de showroom