BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamerplanner

Bent u op zoek naar een 3D badkamerplanner? Dan zit u bij Sani-Dump helemaal goed! Wij hebben een programma waarmee we uw toekomstige droombadkamer in een 3D tekening kunnen zetten, zodat u vooraf al weet hoe het er uit kan komen te zien. Een leuke manier om een beeld te krijgen bij het eindresultaat, zonder dat u daar al iets voor hoeft te kopen! Sani-Dump heeft vestigingen door het hele land, dus er zit altijd wel een megastore bij u in de buurt waar u een afspraak kunt maken.

3D badkamerplanner van Sani-Dump

Een 3D tekening laten maken gaat bij ons heel eenvoudig. Allereerst kiest u op de website een filiaal bij u in de buurt, waar u de tekening wilt laten maken. Vervolgens maakt u daar een afspraak en plannen wij tijd voor u vrij. Als u langs komt gaan we met u in gesprek om de wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen.

Als deze helemaal zijn doorgesproken, gaan wij aan de slag met het maken van de 3D tekening. Deze zullen we als hij klaar is uiteraard nog met u doorspreken, zodat we de keuzes kunnen toelichten.

Naast een 3D ontwerp bent bij ons natuurlijk ook helemaal aan het juiste adres als het gaat om sanitair en tegels. Dankzij ons ruime assortiment en de verschillende prijsklassen is het bijna onmogelijk om bij ons niet te slagen. Kom gerust langs in één van onze showrooms om inspiratie op te doen of om u te laten adviseren.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom