BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamerontwerp

Wilt u graag een 3D badkamer ontwerp, zodat u vooraf alvast een beeld krijgt van hoe uw droom badkamer er uit komt te zien? Dan bent u bij Sani-Dump in goede handen. Wij maken met een geavanceerde tool een zo nauwkeurig mogelijk badkamerontwerp, zodat u al kunt dromen over uw nieuwe badkamer nog voor dat deze klaar is! Het enige dat u hoeft te doen is een afspraak maken om langs te komen bij ons in de winkel, of de gegevens online invullen. Bij Sani-Dump helpen we u graag verder!

3D badkamerontwerp van Sani-Dump

Een 3D badkamerontwerp laten maken gaat bij Sani-Dump in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u online een afspraak om langs te komen in één van onze vestigingen. Wij hebben megastores door het hele land, dus er zit altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt! Vervolgens plannen wij op het door u gekozen moment tijd vrij, zodat onze medewerkers uitgebreid de tijd voor u kunnen nemen. Tijdens uw bezoek gaan wij dieper in op  uw wensen en eisen rondom de badkamer. Een badkamer is namelijk erg persoonlijk en smaak is hierin heel belangrijk. Daarom nemen wij uw wensen ook altijd als uitgangspunt bij het maken van de 3D tekening. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een zo gedetailleerd mogelijke tekening te maken, die we daarna graag nog even aan u toelichten.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen? Vul dan uw gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Graag helpen wij u om mee te denken over het juiste badkamerontwerp. Dankzij onze ervaring zijn we in staat om advies te geven om er zo voor te zorgen dat u zo langs mogelijk plezier heeft van uw badkamer. Neem gerust contact met ons op bij vragen!

Afspraak maken in de showroom