3D BADKAMERONTWERP GRATIS

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamerontwerp gratis

Wilt u graag een 3D badkamerontwerp gratis laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van sanitair en tegels, en zijn daarom ook in staat om u advies te geven op het gebied van een nieuwe badkamer. We snappen namelijk heel goed dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om het uitzoeken van een badkamer. Er zijn namelijk zoveel verschillende kleuren, materialen en afmetingen mogelijk, dat u eindeloos kunt blijven rondkijken.

Maak direct een afspraak in één van onze vestigingen of vul uw gegevens online in!

3D badkamerontwerp gratis van Sani-Dump

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ook geven wij advies over de juiste keuzes op basis van ruimte, smaak en natuurlijk budget, zodat u straks 100% tevreden bij ons de deur uit stapt en kunt gaan genieten van uw nieuwe badkamer!

Afspraak maken in de showroom