BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer

Wilt u graag een 3D badkamer laten ontwerpen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben namelijk een handig 3D ontwerp programma waarmee we uw badkamer vooraf kunnen tekenen zoals u dat wilt. Zo weet u al voordat uw badkamer klaar is hoe het eruit komt te zien in het echt! Graag laten wij u zien wat er allemaal mogelijk is. Als u online het formulier invult, nemen we contact op om een afspraak te maken, met daarbij gepast advies van onze specialisten. U verlaat onze vestiging met een professioneel en stijlvol ontwerp!

Bent u benieuwd hoe uw badkamer er uit kan komen te zien? Maak een afspraak!

3D badkamer – kom langs of regel het online

Twijfelt u over hoe uw badkamer er straks uit komt te zien, welke materialen en kleuren u het beste kunt gebruiken, of hoe u de badkamer het best kunt indelen? Laat deze vragen dan over aan onze specialisten. Graag gaan wij aan de slag om een 3D badkamer ontwerp te maken, zodat u uw droombadkamer vooraf al kunt bekijken.

Het laten ontwerpen van uw ideale badkamer gaat in 3 eenvoudige stappen. Eerst maakt u vooraf een afspraak in één van onze vestigingen. Vervolgens gaan onze specialisten met u om tafel om al uw wensen en eisen door te spreken, zodat het ontwerp zo persoonlijk mogelijk wordt. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag! Graag lichten we achteraf het ontwerp aan u toe. Is het lastig om langs te komen bij ons? Vul dan alle specificaties en wensen online in. Dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan het werk.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact op

Heeft u vooraf meer informatie nodig over het ontwerpen van uw 3D badkamer, of onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom