3D BADKAMER TEKENEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer tekenen

Wilt u een 3D badkamer tekenen? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Wij hebben een team aan specialisten die graag een gedetailleerde 3D tekening voor u maken. Uiteraard worden uw wensen en eisen hier uitvoerig in meegenomen, zodat het altijd een persoonlijke tekening zal worden. Daarnaast is deze dienst bij ons geheel gratis en vrijblijvend, waardoor u nergens aan vast zit. Genoeg redenen om een afspraak te maken bij de vestigingen bij u in de buurt, of om uw gegevens online in te vullen!

3D badkamer tekenen bij Sani-Dump

Wij snappen heel goed dat u bij een nieuwe badkamer uitzoeken soms door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel keuzes in materialen, kleuren, ontwerpen en afmetingen, dat kiezen heel lastig zijn. U wilt natuurlijk dat de badkamer past bij uw smaak, maar ook tijdloos is zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom maken wij graag een 3D tekening voor u, zodat u vooraf al kunt zien hoe het eindresultaat kan worden. Zo nemen wij een stukje onzekerheid weg!

Sani-Dump is al jaren dé sanitair & tegel specialist en is daarom ook in staat om u te adviseren over de juiste keuzes. Twijfelt u over hoe uw nieuwe badkamer er uit moet komen te zien? Vraag dan een gesprek aan in één van onze vestigingen. Wij helpen u graag verder, zodat u straks zo lang mogelijk kunt genieten van uw nieuwe badkamer!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook altijd in onze vestigingen langs komen, voor meer informatie maar vooral natuurlijk ook inspiratie!

Afspraak maken in de showroom