BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer ontwerpen online

Wilt u graag een 3D badkamer ontwerpen online? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres. Wij zijn al jaren uw specialist op het gebied van sanitair en tegels en hebben mooie merken zoals Sphinx, Villeroy & Boch en Grohe in ons assortiment.  Daarnaast hebben we in de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we onze klanten ook kunnen adviseren over de juiste keuzes rondom hun nieuwe badkamer. Een extra service hierbij is een gratis en vrijblijvende 3D tekening, zodat u vooraf alvast een beeld krijgt van de mogelijkheden van uw badkamer.

Maak een afspraak in één van onze vestigingen of vul de gegevens online in!

3D badkamer ontwerpen online met Sani-Dump

Een 3D ontwerp laten maken gaat bij ons in een aantal eenvoudige stappen. Allereerst maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen, zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken. Als u langs komt, neemt één van onze specialisten u mee door de showroom en zal natuurlijk al uw vragen beantwoorden. Vervolgens gaat hij of zij met u in gesprek om zo alle wensen en eisen rondom de nieuwe badkamer duidelijk in kaart te brengen. Daarna kunnen onze ontwerpers aan de slag met deze informatie en komt er als resultaat een zo gedetailleerd mogelijke 3D tekening uit. Deze lichten we daarna graag nog even aan u toe.

Heeft u binnenkort geen tijd om langs te komen of bent u hiervoor niet in de gelegenheid? Ook dit is geen probleem. Vul dan alle gegevens en specificaties van uw badkamer online in, dan kunnen we met deze informatie een 3D ontwerp voor u maken.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over wat wij voor u kunnen betekenen, of over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom