3D BADKAMER ONTWERP

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer ontwerp

Wilt u graag een 3D badkamer ontwerp laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! We hebben een heel team met specialisten die perfect in staat zijn om in te spelen op uw wensen. Graag maken we met u een afspraak om uw wensen en verwachtingen voor de badkamer door te spreken. Vervolgens zullen we een 3D tekening voor u opstellen, die we vervolgens graag willen toelichten. Op deze manier kunt u alvast vooraf een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer!

Maak direct een afspraak online om een 3D ontwerp te laten maken

3D badkamer ontwerp laten maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren dé sanitair specialist. Hierdoor zijn we in staat om u goed te adviseren naar aanleiding van uw wensen en verwachtingen. We hebben een zeer ruime voorraad en een groot assortiment, waardoor er altijd producten bij zitten die passen bij uw badkamer. Bij een sanitair winkel wilt u natuurlijk prettig winkelen en daarom hebben wij al onze vestigingen ruim opgezet, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt.

Rond of hoekig, mat of glanzend: bij ons sanitair wordt veel aandacht besteed aan de details voor een maximaal resultaat. Bij ligbaden, wastafels en andere badkamermeubels zijn er veel mogelijkheden om de basis ingrediënten in een verfrissend jasje te steken. Ook bij zoiets kleins als een kraan kan het verschil in uitstraling groot zijn. Neem gewoon eens een kijkje in een van de Sani-Dump showrooms bij u in de buurt en laat u verrassen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak maken om een 3D badkamer ontwerp te laten maken? Doe dit direct online voor in één van onze vestigingen. Mocht u geen tijd hebben om langs te komen, dan is dit ook geen probleem. Het is ook mogelijk om online al uw wensen door te geven, zodat onze experts hiermee aan de slag kunnen. We helpen u graag verder om uw droombadkamer te realiseren!

Afspraak maken in de showroom