BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer ontwerp programma

Zoekt u een 3D badkamer ontwerp programma? Zoek niet verder! Sani-Dump heeft wat u zoekt.
Maak snel een afspraak bij een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt. Hier kunt u samen met onze specialist een prachtige tekening maken van uw droombadkamer.

Uw droombadkamer in  3D

Wilt u een 3D tekening laten maken? Sani-Dump laat u in één oogopslag zien hoe uw badkamer eruit komt te zien. Wij hebben verschillende ontwerpers in dienst die u kunnen helpen. Dankzij een speciaal programma tekent de ontwerper alles na. Een afspraak maken is geheel vrijblijvend. Kom langs in de showroom en zie hoe onze medewerkers voor u aan de slag gaan.

3D tekening in de showroom

U kunt uw tekening online laten maken. Daarnaast kunt u ook langskomen. Om een 3D ontwerp te laten maken in één van onze showrooms moet u de volgende stappen doorlopen:
1. Vind een vestiging bij u in de buurt. De showrooms van Sani-Dump zitten door heel Nederland. Voor uw afspraak kies u de vestiging die het dichtste bij u zit.
2. Kies een voorkeursdatum. Zoek de perfecte dag uit om uw droombadkamer door te spreken. Na bevestiging maken wij alles in orde. De afspraak staat ingepland.
3. Voorbereiden! Zoek uit wat u precies mooi vind. Welke stijlen, trends en accessoires. Tijdens het gesprek kunnen onze specialisten kijken wat gerealiseerd kan worden.
Toch geen tijd om langs te komen? Geef online uw wensen door en wij maken de tekening. Wij lichten dit graag toe.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Bent u al klaar voor uw droombadkamer? Neem dan contact met ons op. Het is geheel vrijblijvend en er zitten geen kosten aan verbonden. Maak dan snel een afspraak de dichtstbijzijnde showroom:

Afspraak maken in de showroom