3D BADKAMER ONTWERP

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer online

Wilt u graag een 3D badkamer online laten maken? Dan bent u bij Sani-Dump aan het juiste adres! Sani-Dump is al jaren dé specialist op het gebied van tegels en sanitair. Daarom weten wij als geen ander hoe we uw badkamer kunnen inrichten volgens de trends van deze tijd. Wij snappen heel goed dat het samenstellen van een nieuwe badkamer lastig is, door de eindeloze mogelijkheden die er zijn. Daarom kunt u bij ons geheel gratis en vrijblijvend een 3D tekening laten maken, waardoor u een beeld krijgt bij wat er mogelijk is.

Maak direct een afspraak in één van onze vestigingen of vul online de specificaties in!

3D badkamer online laten maken bij Sani-Dump

Een 3D tekening van uw badkamer laten maken gaat in een aantal eenvoudige stappen. Als eerst maakt u een afspraak in één van de filialen, zodat we tijd kunnen vrijmaken om met u in gesprek te gaan. Vervolgens komt u langs, en gaan onze specialisten met u in gesprek om de eisen en wensen rondom de nieuwe badkamer in kaart te brengen. Hierna kunnen de ontwerpers voor u aan de slag, en komt er een zo gedetailleerd mogelijke tekening uit. Deze lichten we nog even aan u toe, zodat we onze keuzes kunnen uitleggen. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen bij ons? Vul dan alle gegevens en wensen online in, dan gaan onze ontwerpers met deze informatie aan de slag.

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Heeft u nog vragen over het laten maken van een 3D tekening of over één van de producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar en staan u graag te woord. Natuurlijk kunt u ook altijd langs komen in één van onze vestigingen om zo de vragen direct door te geven aan onze verkoopmedewerkers. Tot ziens bij Sani-Dump!

Afspraak maken in de showroom