BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer maken

Een 3D badkamer maken helpt u om vooraf al een goed beeld te krijgen van hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Bij Sani-Dump helpen we u hier graag bij! Onze specialisten hebben kennis van de laatste trends en geven u graag advies over de juiste keuzes met betrekking tot uw badkamer. Omdat een badkamer heel persoonlijk is, gaan we vooraf met u in gesprek om uw wensen duidelijk in kaart te brengen. In het 3D ontwerp staan deze uiteraard centraal zodat u straks helemaal tevreden bent over het eindresultaat!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u zelf alvast een kijkje nemen in uw toekomstige badkamer? Maak dan een afspraak of vul uw gegevens online in!

3D badkamer maken met Sani-Dump

Het 3D tekenen van uw badkamer is in een aantal eenvoudige stappen geregeld. Als eerst maakt u online een afspraak in één van onze vestigingen bij u in de buurt, zodat wij tijd kunnen vrijmaken voor u. Vervolgens gaan wij met u om tafel om uw wensen en eisen rondom de badkamer door te spreken, zodat we het ontwerp zo gedetailleerd en persoonlijk mogelijk kunnen maken. Met deze gegevens gaan onze ontwerpers aan de slag. Achteraf bespreken we het ontwerp graag nog even met u na, zodat we onze keuzes toe kunnen lichten.

Heeft u binnenkort geen tijd, of bent u niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen? Vul dan uw gegevens zo nauwkeurig mogelijk online in, zodat onze ontwerpers met die informatie aan de slag kunnen!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Het laten maken van een 3D ontwerp is bij ons geheel gratis en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast, en er zijn geen kosten aan verbonden. Heeft u nog vragen over onze producten, of over het laten maken van een badkamer 3D ontwerp? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Afspraak maken in de showroom