BADKAMER ZELF ONTWERPEN

Uw nieuwe badkamer tekenen, ontwerpen liever aan een van onze specialisten overlaten? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. U bespreekt uw wensen en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Hoe we dit doen, kan op 2 manieren:

Laat uw 3D tekening in onze showroom maken
Maak uw 3D tekening online

3D badkamer laten maken

Wilt u graag een 3D badkamer laten maken? Kom dan zeker langs bij Sani-Dump! Wij zijn al jaren gespecialiseerd in sanitair en tegels, en geven ook graag advies over de mogelijkheden rondom uw nieuwe badkamer. Met een 3D ontwerp krijgt u vooraf alvast een beeld van hoe uw nieuwe badkamer er uit kan komen te zien! Maak direct een afspraak in één van onze vestigingen, dan plannen wij tijd voor u vrij om met u in gesprek te gaan en om daarna het ontwerp te maken. Ook kunt u de gegevens over uw badkamer online invullen, als u niet in de gelegenheid bent om langs te komen.

3D badkamer laten maken bij Sani-Dump

Sani-Dump is al jaren expert op het gebied van sanitair en tegels. We hebben inmiddels een mooi assortiment opgebouwd, met toonaangevende merken als Villeroy & Boch, Grohe en Duravit. U weet dus zeker dat u bij ons de beste kwaliteit krijgt, maar dan wel tegen absolute bodemprijzen! Wij willen namelijk dat er voor elk budget een badkamer in te richten is, die past bij uw wensen. Daarom hebben wij de producten in verschillende prijsklassen ingedeeld. Onze voorraden houden wij bewust erg ruim, zodat u nooit lang hoeft te wachten tot een product beschikbaar is om mee te nemen.

Wij streven er naar, dat onze klanten zo lang mogelijk kunnen genieten van hun nieuwe aankoop. Daarom geven we graag advies over de mogelijkheden rondom een nieuwe badkamer. Dankzij onze kennis en ervaring weten we genoeg over welke kleuren, materialen en producten er in uw situatie het beste tot zijn recht komen. Kom daarom gerust langs bij ons voor advies als u er zelf niet uit komt!

Vrijblijvend advies. Samen kijken we naar de opties voor uw droombadkamer!

INSPIRATIE OPDOEN

Contact

Ook kunt u bij vragen natuurlijk altijd contact opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder met al uw vragen!

Afspraak maken in de showroom