fbpx

Example One DROOM GROTER ONTDEK JÓUW BADKAMER VRAAG EEN GRATIS MAGAZINE AAN DROOM GROTER Tik hier
Inspiratie2020-11-13T11:14:48+01:00

GRATIS 3D ONTWERP

Uw nieuwe badkamer samen met de hulp van een van onze specialisten ontwerpen? Er is altijd wel een Sani-Dump vestiging bij u in de buurt waar u terecht kunt voor advies. Of bespreek uw wensen online en onze specialisten maken een gedetailleerde 3D tekening op maat.

Fysiek
Kom vrijblijvend in contact met een specialist bij u in de buurt.

Maak uw 3D tekening bij ons

Online
Regel al uw wensen en badkamerspecificaties online.

Regel uw 3D tekening online

Heeft u een flyer ontvangen in de showroom? Deze kunt u online inzenden, mits deze is ingevuld. Het ingevulde 3D ontwerp aanvraagformulier kunt u eenvoudig uploaden, waarna onze ontwerper voor u aan de slag gaat. Klik hier om het formulier te uploaden.

Voor u geselecteerd

Bekijk per categorie

Het perfecte bad vinden? Of die wasbak met die ene kraan? Bekijk hier ons inspiratiemateriaal van alle merken die wij voeren. We hebben het gemakkelijk per categorie ingedeeld en mocht u weg zijn van een bepaald merk, kunt u hier gewoon op doorklikken om een impressie van de collectie te zien.

BADEN BADKAMER-
MEUBELEN
DOUCHE-
BAKKEN
DOUCHE-
GOTEN
DOUCHE-
WANDEN
INSTALLATIE-
SYSTEMEN
KRANEN RADIATOREN SANITAIR
KERAMIEK
STOOM-
CABINES
TEGELS ACCESSOIRES

U bent nog maar 3 stappen verwijderd van uw droom badkamer.

Sani-Dump zit door heel Nederland! Kies de vestiging die bij u om de hoek zit.

Via de kaart van Nederland aan de rechterkant en de vestigingen aan de linkerkant van deze pagina kunt u een showroomafspraak bij één van onze vestigingen maken. Na onze telefonische of digitale bevestiging staat de datum vast. Een ervaren adviseur zal dan voor u beschikbaar zijn en brengt tijdens een rondleiding uw wensen, voorkeuren en persoonlijke situatie in kaart. We laten u alle mogelijkheden en nieuwste trends op het gebied van sanitair & tegels zien en zullen een professionele 3D tekening van uw nieuwe badkamer maken.

Ga naar de bovenkant