4 TIPS BIJ EEN NIEUWE BADKAMER

Bij Sani-Dump geven we u graag een aantal tips voor het aankopen van een nieuwe badkamer of toilet. Onderstaande tips zijn voor iedereen toe te passen en voorkomen een hoop gedoe. Wilt u liever persoonlijk advies ontvangen? Kom dan eens langs in één van onze showrooms. Er is er altijd 1 bij u in de buurt! Onze adviseurs staan graag voor u klaar.

TIP 1: MAAK EEN FOTO VAN UW HUIDIGE BADKAMER

Indien mogelijk, kunt u een foto van uw badkamer maken en meenemen. Dankzij de foto’s kunnen onze adviseurs zich beter voorstellen hoe uw badkamer of ruimte er nu uitziet. Op deze manier kunnen zij zich beter inleven in uw situatie en kunnen zij dit omzetten in een duidelijk advies.

TIP 2: MEET DE RUIMTE OP

Wanneer u gaat kijken voor een nieuwe badkamer of nieuwe meubels, is het handig dat u uw badkamer goed heeft opgemeten. Denk hierbij niet alleen aan de hoogte, diepte en breedte van de ruimte, maar ook naar de deuren, ramen en de eventuele aansluitingen. Op deze manier weet u precies wat wel en niet mogelijk is. Om u hierbij te helpen kunt u online een 3D tekening maken van uw badkamer.

TIP 3: KIJK NAAR UW LEEFSITUATIE

Gaat u met het hele gezin gebruik maken van de badkamer, met z’n tweetjes of alleen? Is het ‘s morgens spitsuur in de badkamer doordat iedereen tegelijk weggaat? Dit kan uw keuze voor bijvoorbeeld een enkele of dubbele wastafel beïnvloeden. Kijk dus goed naar uw woonsituatie en naar wat u en uw gezin belangrijk en wenselijk vindt.

TIP 4: ORIËNTEER EN DOE INSPIRATIE OP

Op het internet zijn genoeg voorbeelden te vinden van sanitair. Hierbij zijn er verschillende stijlen zoals modern, natuurlijk, klassiek, landelijk, industrieel en uniek. We horen vaak dat onze klanten vanuit de “standaard” stijlen inspiratie een eigen stijl voor hun droomkamer kunnen creëren. Om u alvast een handje te helpen, hebben we genoeg voorbeelden op onze website gezet.

Geïnspireerd geraakt?

Droomt u al over die nieuwe badkamer? Laat uw wensen letterlijk in kaart brengen door middel van onze 3D-tekeningen. Geheel gratis én vrijblijvend.

Maak een gratis 3D tekening