U bent van harte welkom,
onze showrooms zijn geopend.

Sani-Dump neemt alle maatregelen en adviezen van het RIVM strikt in acht en we houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Onze winkels zijn geopend en u bent harte welkom om langs te komen! We doen er alles aan zodat u veilig onze winkels kunt bezoeken. Bekijk hieronder de maatregelen die u  tijdens uw winkelbezoek kunt verwachten. 

Bekijk hier onze extra mogelijkheden

Deurbeleid
wij hebben een deurbeleid ingesteld en vragen u hiermee rekening te houden.

Houd afstand
Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar.

Handen schudden
Voor uw en onze veiligheid, schudden wij geen handen.

Hygiëne
In onze winkels kunt u uw handen wassen. Ook nemen wij extra maatregelen en zorgen we ervoor dat alles in de winkel regelmatig grondig gereinigd wordt.

Afspraken
Adviesgesprekken vinden verspreid in de winkel plaats en op ruime afstand van andere personen.

Betaal met pin
Betaal bij voorkeur met uw pinpas. Beschikt u alleen over contant geld, wissel dit dan uit zonder handcontact.

Heeft u (lichte) verkoudheidsklachten?
Heeft u (lichte) verkoudheidsklachten? Dan vragen wij u op een later moment terug te komen. Wij stellen uw en onze gezondheid voorop.

Ziet u het ondanks de voorgaande maatregelen niet zitten om langs te komen in één van onze winkels? Om u toch te kunnen blijven helpen bieden wij u dan twee opties aan:

Afspraak buiten openingstijden

Veel van onze vestigingen bieden de mogelijkheid om een afspraak te maken buiten de normale openingstijden. U kunt dan met een gerust hart naar uw afspraak zonder u zorgen te hoeven maken over drukte in de winkels.

Tijdens de afspraak bieden wij dezelfde service aan die u van ons gewend bent. Samen met u maken wij, indien gewenst, een 3D-ontwerp en voorzien wij u van een degelijk advies.

Afspraak buiten openingstijden

Advies en 3D-Ontwerp Op Afstand

Wij bieden u onze Afspraak op Afstand aan. Door middel van een video verbinding komt u in contact met één van onze adviseurs. Hij of zij kan al uw vragen beantwoorden zodat u verder kunt. Wij zullen u op afstand de service bieden zoals u die van ons gewend bent.

Dit betekent ook dat er een 3D-ontwerp live voor u kan worden gemaakt.  Zo komen wij samen tot een ontwerp en schetst u een beeld van hoe de toekomstige droombadkamer eruit komt te zien.

Advies op afstand