Baden

Bekijk hieronder het ruime aanbod van verschillende topmerken baden bij Sani-Dump. Zo krijgt u een idee van de verschillende merken die wij in de showroom in het assortiment hebben. Wanneer u op het logo klikt, komt u meer te weten over het merk, en ziet u voorbeelden van andere producten van dat merk. Met bekende namen als Bruynzeel en Villeroy & Boch kunt u uitsluitend topkwaliteit verwachten! Op de website vindt u een klein voorproefje van het zeer ruime assortiment. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen in één van onze 41 vestigingen, verspreid in Nederland en België!

Ontdek de complete collectie baden van Sani-Dump

Wanneer u langskomt in één van de 41 vestigingen, helpen onze medewerkers u graag. We gaan persoonlijk met u in gesprek, en kunnen u hierin optimaal adviseren. Daarbij houden we rekening met uw wensen, en de mogelijkheden van uw badkamer. We nemen de tijd voor u, en stellen vervolgens een persoonlijke prijsopgave op. Daarmee krijgt u direct zicht op alle kosten. Bij Sani-Dump bent u gegarandeerd van de scherpste prijs!

Lees meer »

Soorten baden

Neem contact op met Sani-Dump

Heeft u interesse in de baden van de merken die Sani-Dump voert? Kom langs in één van onze vestigingen in Nederland of België, en bekijk ons complete assortiment. U kunt via onderstaande linkerknop bekijken welke megastore bij u in de buurt ligt. U kunt er ook voor kiezen om direct een showroom afspraak te maken, via de rechterknop.

Zoek een vestiging
Maak een showroom afspraak