Een grote badkamer, hoe richt je die in?

Door Songül

Geschreven door: Songül op 06 september 2019

Een grote badkamer. Het klinkt misschien als een luxe positie, maar soms kan het nog best lastig zijn om een grote ruimte in te richten, zonder dat het te leeg blijft of er juist te veel kleine spullen staan waardoor het rommelig over komt. Sani-Dump heeft een aantal handige tips op een rijtje gezet die er voor zorgen dat een grote badkamer op een mooie manier ingericht wordt!

Een grote badkamer

Vrijstaand bad

Een vrijstaand bad is een ideale manier om de ruimte te vullen in de badkamer. Kies een mooie plek uit zoals voor een raam of bijvoorbeeld een stukje van de muur af. Zo creëert u een eigen hoekje voor het bad. Een vrijstaand bad zorgt niet alleen voor een mooie opvulling maar het staat ook nog eens heel chique en is een echte eye-catcher!

Trendwatcher Songül

EEN IDEALE MANIER OM DE RUIMTE TE VULLEN

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Een grote badkamer
Een grote badkamer

Stenen of betonnen douchewand

Om de open ruimte een beetje te breken, is een stenen of betonnen douchewand een goed idee. U deelt de ruimte als het ware op in meerdere stukken, waardoor het minder ‘hol’ overkomt. Een dichte douchewand is ook direct handig voor het opbergen van douche artikelen. Maak een inkeping in de wand waar u shampoo, douchegel en andere producten in kwijt kunt.

Dubbele wastafel

Wat erg handig is en ongetwijfeld makkelijk past in een grote badkamer is een dubbele wastafel. De grootte van het badkamermeubel staat dan mooi in verhouding met de grootte van de ruimte, en daarnaast heeft u er natuurlijk veel gemak van als 2 gezinsleden tegelijk hun tanden kunnen poetsen of hun haar kunnen doen. Zorg voor een mooie grote spiegel er boven en u bent klaar!

Trendwatcher Songül

WAARDOOR HET MINDER ‘HOL’ OVERKOMT

Een grote badkamer
Een grote badkamer

Opbergruimte

Ook heel handig; grote kasten als opbergruimte! Mocht u de ruimte er voor hebben, ga dan voor een grote kast of kastenwand waar u veel spullen in kwijt kunt. Hier zal u nooit spijt van krijgen. Vaak heeft u in de badkamer namelijk veel nodig, waardoor het al snel een rommelig zicht wordt als u het niet goed kunt opbergen. Ga voor een kast met mooie schuifwanden en alle losse spulletjes staan uit het zicht!

Laatste stijl