Dromen van… een bubbelbad in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 20 januari 2020

Wie wil het nou niet? Na een lange dag heerlijk tot rust komen in je eigen bubbelbad. Hiermee creëer je een echt wellness gevoel in je badkamer! In deze blog geven wij je tips en aandachtspunten voor het aanschaffen van een bubbelbad.

een bubbelbad in de badkamer

Waar moet je op letten?

Een bubbelbad is natuurlijk anders dan een gewoon bad, en daarom zijn er verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het handig om uit te zoeken hoeveel stroom de gewenste whirlpool gaat gebruiken. Zo komt u achteraf niet voor onverwachtse kosten te staan. Als dat duidelijk is, kunt u gaan nadenken over het bubbelbad zelf. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, denk aan een rond bad, een rechthoekig bad, een bad voor één of voor meerdere personen, zo kunt u nog wel even door gaan. Bedenk vooral wat in uw badkamer het beste past en waar u het langst plezier van kunt hebben.

Trendwatcher Songül

WAARDOOR DE HELE BADKAMER AL SNEL ONDER WATER

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
een bubbelbad in de badkamer
een bubbelbad in de badkamer

Tips om optimaal te genieten

Een bubbelbad is natuurlijk al bedoeld om in te ontspannen, maar met de volgende tips zal u uw ervaring nog beter maken:

  1. Voeg aroma’s toe aan het water voor een lekkere geur. Pas uiteraard op met sop!
  2. Installeer verlichting in uw bubbelbad voor een extra rustgevend effect.
  3. Zet op de achtergrond een rustgevend muziekje aan, of ga voor een whirlpool met ingebouwde muziekinstallatie!
Trendwatcher Songül

GENIET OPTIMAAL VAN UW BUBBELBAD

Het onderhoud

Het onderhoud van uw bubbelbad is erg belangrijk. Als u dit niet goed bijhoudt, zal er snel vuil ophopen in de jets waardoor deze uiteindelijk niet optimaal meer werken. Hoe vaak u uw whirlpool moet schoonmaken is een beetje afhankelijk van hoe vaak u hem gebruikt, maar probeer dit minstens 1 keer per maand goed te doen. Vraag gerust bij de aanschaf om de juiste manier van onderhouden. We vinden het namelijk belangrijk dat u zo lang mogelijk kunt genieten in uw eigen wellness!

Laatste trends