DIY ideeën voor in de badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 25 november 2020

Er zijn natuurlijk genoeg kant en klare producten te koop waardoor u uw badkamer helemaal kunt inrichten naar uw zin. Maar u kunt er ook voor kiezen om bepaalde dingen zelf te maken! Dit is vaak een stuk goedkoper en ook nog eens erg leuk om te doen. Daarnaast kunt u het dan exact maken zoals u het wilt hebben! In dit blogbericht geven we u wat inspiratie voor DIY projecten in de badkamer.

DIY ideeën voor in de badkamer

Pimp je badkamerspiegel

Vindt u uw badkamerspiegel wat saai worden? Daar is genoeg aan te doen! Koop bijvoorbeeld wat led strips die u achter de rand van de spiegel kunt plakken. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens handig omdat u zo beter licht heeft. Ook kunt u er voor kiezen om een lijst om uw spiegel heen te maken, zodat het lijkt alsof het een schilderij is. De lijst kunt u natuurlijk in elke kleur verven die u maar wilt!

Trendwatcher Songül

DIT IS VAAK EEN STUK GOEDKOPER

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
DIY ideeën voor in de badkamer
DIY ideeën voor in de badkamer

Plankjes

Nog een ideaal project om zelf aan te pakken, zijn plankjes in uw badkamer. Deze kunt u natuurlijk heel gemakkelijk zelf maken en ophangen. Handig om spullen op neer te zetten en u heeft direct wat decoratie! Zeker in een kleine badkamer is dit een uitkomst. Het neemt minder ruimte in dan een kast maar het zorgt er toch voor dat u alles netjes kunt opbergen.

Maak uw eigen handdoekrek!

Handdoekrekken zijn natuurlijk in elke soort en maat te koop, maar ook kunt u ze makkelijk zelf maken. Ga bijvoorbeeld eens langs bij een bouwmarkt of een doe-het-zelf winkel en haal wat loodgieters accessoires. Mocht u zelf of iemand in uw buurt ervaring hebben met lassen, dan is het helemaal gemakkelijk om zelf een super modern handdoekrek in elkaar te knutselen!

Trendwatcher Songül

U HEEFT DIRECT WAT DECORATIE!

Geef alles een nieuw verfje

Iets een ander kleurtje geven, kan het weer als nieuw maken! Dat geldt natuurlijk ook voor uw badkamer. Zeker als u veel houten details heeft in uw badkamer, is dit zo gebeurd. Door een andere kleur kunt u ook weer eens een andere stijl creëren. Zo lijkt uw hele badkamer weer als nieuw!

Laatste trends