Badderen in een design badkamer

Door Songül

Geschreven door: Songül op 27 september 2021

Een design badkamer is vaak een samenstelling van persoonlijke voorkeuren. Hierdoor vindt u zo’n badkamer niet snel bij iemand anders in huis. Deze stijl is dus ideaal als u houdt van veel verschillende elementen mixen. Hierbij kunt u denken aan opvallende materialen in combinatie met een mooie tegel op de vloer. Alles draait om contrasten, maar die toch mooi met elkaar in balans zijn. Ga op onderzoek uit en ontdek welke samenstelling u het mooist vindt!

Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-78

Aparte vormen en kleuren

Veel mensen denken bij ‘design’ toch al snel aan ‘apart’. De design badkamer is daarom ook goed te kenmerken door aparte elementen. Dit kunt u goed toevoegen door middel van bijzondere vormen en kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met veel zwart wit, waar toch ineens een paar felle kleuren in terug komen. Ook met accessoires en badkamermeubels kunt u veel doen. Kies bijvoorbeeld voor een wandkast in een uniek design en uw badkamer komt al direct veel exclusiever over.

Trendwatcher Songül

Heeft u nog meer tips of wilt u iets vragen over deze badkamerstijl?

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
Sani-Dump - Badia-Nieuw-1-1
Sani-Dump - Ontwerp-zonder-titel-96

Less is more!

Hoewel je in een design badkamer vaak een aantal opvallende eye-catchers tegenkomt, is het design verder vooral heel simpel. Zeker omdat er gespeeld wordt met verschillende contrasten en een aparte aankleding, moet u er voor zorgen dat er niet teveel losse elementen zoals accessoires te zien zijn. Hierdoor wordt de badkamer al snel te druk. Hou het dus ‘clean’!

Laatste trends