Aandacht voor de kleine toiletruimte

Door Songül

Geschreven door: Songül op 29 oktober 2023

Een toiletruimte mag dan misschien klein en compact zijn, maar dat betekent niet dat u er niets stijlvols van kunt maken. Met de juiste aanpak kunt u het kleinste kamertje omtoveren tot een pareltje. We geven in onze blog enkele tips!

Sani-Dump - Ontwerp zonder titel – 2023-08-24T084609.241

Vaak staat de toiletruimte niet bovenaan het prioriteitenlijstje, maar we besteden er toch aardig wat van onze tijd. Het kan dus best leuk zijn om er een sfeervolle ruimte van te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Zo kunt u een kleine toiletruimte groter laten lijken

Bij een klein toilet doet u er goed aan om voor grote badkamertegels te kiezen. Hierdoor lijkt de ruimte optisch groter, omdat u de voegen en lijnen tussen de tegels minder goed ziet. Daarnaast kunnen glanzende tegels er ook voor zorgen dat uw toiletruimte eruit groter uitziet door de weerkaatsing.

Slimme opbergoplossingen

Opslag is cruciaal in een kleine toiletruimte. Ga voor slimme oplossingen zoals zwevende planken, inbouwnissen in de muur of een compacte kast boven het toilet. Een fonteinmeubel is ook ideaal voor een kleine ruimte. Deze slimme oplossingen bieden ruimte voor essentiële items zonder de ruimte te overladen.

Trendwatcher Songül

Glanzende tegels laten de toiletruimte groter ogen

Sani-Dump - wijzend-naar-rechts-lachend-600×600
kleine toiletruimte
lichtgrijze toiletruimte

Laat uw creativiteit de gang aan

Kleine ruimtes lenen zich goed voor gedurfde ontwerpelementen die de aandacht trekken. Voeg daarom speelse details toe om de ruimte karakter te geven. Denk aan een opvallende tegelpatroon op de vloer, een accentmuur met een levendige kleur of een fonteinmeubel in een gedurfde kleur.

Aanpassingen voor een kleine opfrisbeurt van de toiletruimte

Heeft uw toilet geen complete verbouwing nodig, maar zoekt u wel inspiratie om uw wc te restylen? Kies dan voor accessoires in een andere kleur. Zo kunt u uw badkamer direct een andere uitstraling geven. Daarnaast kan het toevoegen van een spiegel in een andere vorm ook al wonderen verrichten.

Voor welk toilet kunt u het beste kiezen?

Als u uw toilet compleet opnieuw wilt inrichten dan is het goed om u eerst  goed te oriënteren. U kunt de uitgebreide collectie aan toiletten bij Sani-Dump bekijken of u laten adviseren door onze specialisten. Zo kunt u gaan voor een normaal toilet, een bidet voor extra hygiene of een douchetoilet voor extra comfort en hygiëne.

Trendwatcher Songül

Met speelse details voegt u karakter toe

toiletruimte vierkant
Wat zijn milde schoonmaakmiddelen voor in de badkamer?

Stijl uw toiletruimte met items van Sani-Dump

Het inrichten van een kleine toiletruimte vergt creativiteit en slimme keuzes. Met aandacht voor details en een goed doordacht ontwerp kunt u een kleine ruimte transformeren tot een functioneel en stijlvol onderdeel van uw huis. Bij Sani-Dump staan we klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste elementen om uw kleine toiletruimte te laten schitteren. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Laatste tips