Douchewand met deur

Douchewanden

Een douchewand is mogelijk met een deur. De deur maakt het mogelijk om de douche goed af te sluiten, zodat het water geen kant op kan. Er zijn verschillende soorten deuren om uit te kiezen, het is daarom belangrijk om te kijken welke douchewand met deur bij u past en bij de stijl en indeling van de badkamer.

.

Doe inspiratie op

Blader door

Waarom een douchewand met deur

Met een douchedeur blijft de badkamer droog tijdens het douchen. Vroeger werd er veel gekozen voor een douchegordijn, maar een glazen douchedeur op maat is veel efficiënter en heeft een luxere uitstraling. De deuren zijn er in draai-, pendel, schuif en vouwdeuren. De deur is niet alleen mooi, maar ook hoog in kwaliteit en gaan jaren mee. Vergelijk de deurcategorieën met elkaar om een goede keuze te maken. Veel mensen vinden het belangrijk om nog bewegingsruimte te hebben bij het in de douche stappen. Kies daarom en deur die dat gemakkelijk maakt.

Mogelijkheden

De deuren zijn volledig water dicht, onderhoudsvriendelijk en hebben een ruimtelijke uitstraling. Door de doorzichtige deur, oog de badkamer in zijn geheel een stuk ruimtelijker. Bekijk welke deur er het beste past bij de stijl van de badkamer. De douchedeuren die het minste ruimte in beslag nemen zijn de vouwdeuren en de schuifdeuren, doordat deze niet volledig opengeklapt hoeven te worden.
De deuren zijn er in de materialen glas en kunststof.

Hoofdcategorie trends

Ontdek meer