Reageren naar een klant

Reactieformulier Aanvraag 3D tekening

Reactieformulier na aanvraag 3D tekening

Op deze manier komt de e-mail eruit te zien:

Geachte heer / mevrouw [ 1. Naam klant ],

Dank voor uw reactie en Leuk dat wij u mogen helpen! Onze tekenaar kan niet wachten om voor u aan de slag te gaan. Voor dat wij aan uw ontwerp kunnen beginnen hebben wij nog een aantal vragen die onze ontwerper graag met u doorneemt. daarom wil ik u vragen antwoord te geven op de volgende vragen.

Zodra ik uw reactie ontvangen heb gaat onze ontwerper voor u aan het werk. Mocht u deze zaken net als wij toch liever even telefonisch doornemen dan kunt u mij uiteraard ook bellen. U kunt mij bereiken op telefoon nummer 078-6524000.

Met vriendelijke groet,

[ 3. Naam verkoper ]
Sani-Dump

Reactieformulier Maken van een afspraak

Reactieformulier Maken van een afspraak

Op deze manier komt de e-mail eruit te zien:

Geachte heer / mevrouw [ 1. Naam klant ],

Het is zover, uw 3D ontwerp is klaar! Samen met mijn collega’s heb ik mijn best gedaan om een ontwerp te maken dat zo goed mogelijk is afgestemd op al uw bij ons bekende voorkeuren en wensen. Wanneer schikt het u om deze tekening op ons grote scherm te komen bekijken?

Tijdens uw bezoek kunnen we uw ontwerp eventueel verder personaliseren of aanpassen. Mocht u naast het bekijken van het ontwerp ook wat zaken met mij willen bespreken en wellicht advies krijgen over de invulling van uw ruimte dan neem ik daar uiteraard graag de tijd voor. Geeft u dit in uw reactie wel even aan zodat we hiervoor tijd in kunnen plannen. Mocht u het makkelijk vinden om deze afspraak telefonisch te plannen dan kunt u mij bereiken via onderstaand telefoon nummer.

Met vriendelijke groet,

[ 2. Naam verkoper ]
Sani-Dump